Samhällets lögner

Varför måste alla vara likadana? När det gäller utseende, kläder och kommentarer. Både i ungdomen och vuxenlivet. Några få försöker göra nåt åt "det". Endel håller med, men fortsätter teatern. Många tycker att det är självklart att det är så det ska vara. VARFÖR... är det så självklart att följa strömmen??? Rädsla för att bli utanför? Det är vad det handlar om. En stor samhälls sjukdom. Där nästan alla säger samma sak. Vi är rädda för att bli utstötta om vi inte passar in i mallen. Vad skulle dom på jobbet säga om jag kom i min älsklings tröja med rosa blommor på och fransar? Så länge vi förtrycker oss själva på detta sätt så kommer vi att fortsätta att förtrycka våra medmänniskor. Om en tröja tydligen kan göra folk upprörda så vad skulle dom då säga om jag plötsligt började att ifrågasätta allting.

Jaha, så människorna ska gå miste om sina liv bara för en tröjas skull??? Om
alla människor var ärliga och gjorde som dom innerst inne ville så skulle detta problem inte existera. (Eftersom 90% av människorna funkar på detta vis.) Människan skulle då vara lyckligare och såklart öppnare. Om vi var så öppna så skulle vi vara på god väg att öppna upp resten av våra mänskliga hjärnas kapacitet. Ju öppnare och mera fördomsfria vi är desto mer sanningar om livet kommer att visa sig. Tänk själva. Om vi är så trångsynta så att en "simpel" tröja kan få oss att snacka skit om våra medmänniskor. Så hur tusan skall vi då kunna förstå ens oss själva? HUR SKALL VI DÅ INSE VAD VÅRAN HJÄRNA KAN ÅSTADKOMMA TILLSAMMANS MED VÅRA ENERGIKROPPAR OCH VÅRAN SJÄL??? TÄNK!!! Allt som är främmande eller annorlunda skall bekämpas. Det är inte bara rasism som är fascism.
Tag ansvar människa och var en god medmänniska, det är dörren till framtiden. Hur
reagerar du om en människa utan skor går förbi dig? Hur reagerar du när en tiggare ber om pengar? Hur reagerar du när din vän vill vara ifred? Hur reagerar du när du möter en invandrare? Hur reagerar du när du hör ordet, mentalsjukhus? Hur reagerar du när du ser en långhårig man? Hur reagerar du när du ser en svartklädd punkare? Hur reagerar du när ditt barn skriker? Hur reagerar du om din man eller fru är lite sen från jobbet? Hur reagerar du när du möter en framgångsrik företagare. ÄR VI FORTFARANDE UPPDELADE I KLASSER??? Jag bara undrar... Hur reagerar du när du hör talas om Thomas Dileva? Hur reagerar du av naturen? Hur reagerar du när du möter en älg...  

Vad jag menar är att vi borde bemöta allt vi möter med ett öppet och fördomsfritt tänkande... Vad
tänker du på när du läser det här? Ställ frågan till dig, vad du istället tänker på, istället för hur du reagerar på ovan skrivna. Är du fördomsfri? Delar du upp människor i klasser, som dom gjorde förr? För alla våra medmänniskors skull inklusive dig själv... FÖLJ  INTE STRÖMMEN... för att vara till lags eller av rädsla... Följ din inre röst... Du lyssnar väl på din inre röst och inte bara på andras röster... Tänk på alla schizofrena människor som hör röster... Tänk om dom inte är "galna" av sitt inre... Tänk om dom är "galna" pga. samhällets lögner... Dom kanske inte orkar med lögner dom kanske har tröttnat... Dom kanske är klokare och ärligare än vanligt folk. Vad vet du om det? Har du nånsin varit schizofren eller psykotisk??? En psykos är när starka krafter släpps lös inom en människa. Vilket gör att man plötsligt står naken och fördomsfri inför sin barndom och inför samhället... Plötsligt ser man hur mänskligheten beter sig. Plötsligt möter man sitt undermedvetnas mörker. Alla har vi mörker inom oss. Den som tror att "hon" enbart är god är varken god eller ond. "Hon" är DÖD i tanke, känsla och kanske handling.


Eye of spirit